Lady of Wine
Club

Klub žena ljubitelja vina
Početak uz srpska roze vina – jun 2019.

Ovaj trenutak je tvoj život a vino je večnost života. To je neko davno shvatio i zabeležio, a ja bih dodala da nas vino povezuje na poseban način i da je uz vino i komunikacija lepša i lakša. Sa idejom lepog druženja uz čašu dobrog vina, ali i poslovnog povezivanja i podrške našim idejama i inicijativama osnovale smo Klub žena ljubitelja vina – “Lady of Wine” sa bazom u Vinoteci Beograd. Prvom, osnivačkom sastanku prisustvovale su žene koje su ljubitelji vina, ali i uspešne u svom poslu, od medija, umetnosti, pisanja, medicine, estrade, nekretnina do bankarstva i eksport-import poslova.

S obzirom na sve veći broj žena u vinarstvu, jedan od ciljeva osnivanja kluba jeste i podrška ženama preduzetnicama na putu njihovog razvoja, kako bismo jedna drugoj bile vetar u leđa i na poslovnom planu, jer se udruživanjem mnogo više energije stvara a onda i ideje lakše ostvaruju.

Pošto je bilo vreme za lagana vina, degustirali su se rozei domaćih proizvođača i izuzetni sirevi iz Hercegovine, a jedna od počasnih članica Cluba, voditeljka i novinar Ivana Đorđević, predstavila je svoju novu knjigu – Neka mnogo bitna. Koliko smo mi žene jedne drugima bitne, ne samo kao prijateljice, već i kao poslovna podrška, verujemo da će se ostvariti i kroz aktivnosti Kluba Lady of Wine.

Lady of WIne 1 club

Mesto dešavanja: Vinoteka Wine&Pleasure

Photo by Lady M